/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ În plină pandemie, sute de oameni au participat la o întâlnire electorală cu Dodon. Șeful statului: „Nu am putut să închidem parcul public”

missing
06 octombrie 2020, ora 21:48

În plină pandemie, la o adunare cu președintele Igor Dodon din raionul Vulcănești au participat… sute de oameni. Mulți dintre ei au uitat de distanța socială și de măștile de protecție, iar șeful statului nu ezitat nici de această dată să facă fotografii cu oamenii braț la braț.

Din imaginile video și foto postate de însuși președintele se vede că la întâlnire au participat multe persoane în etate, care se află în categoria de risc. Aceasta în timp ce întrunirile cu participarea a mai mult de 50 de persoane sunt interzise de către Comisia Extraordinară de Sănătate Publică.

Președintele a precizat că la întâlnire au fost invitaâi 50 de oameni, dar că au venit „puțin mai mulți”. „Pentru binevoitorii o precizare: la întâlnire au fost invitați până la 50 de oameni, au venit puțin mai mulți… nu am putut să interzicem și să închidem parcul public”, a scris Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram