/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Ilegalități din partea Tiraspolului? A fost instalat un nou post în zona de securitate

missing
06 octombrie 2020, ora 22:30

Tiraspolul nu încetează să comită ilegalități în raport cu Chișinăul. De această dată a fost instalat un post ilegal între orașul Bender și satul Varnița.

Din imaginile transmise de către un cititor la adresa redacției se poate vedea cum un camion cu macara a ridicat de pe platforma unui vehicul o gheretă și a plasat-o la sol. Ambele vehicule erau fără numere de înmatriculare.

Redacția îi va contacta mâine pe reprezentanții Biroului pentru reintegrare și misiunea OSCE la Chișinău pentru o reacție.

Menționăm că Tiraspolul și-a blocat așa-zisele frontiere cu R. Moldova până pe 1 decembrie, însă pe 1 noiembrie cetățenilor li se va permite să treacă așa-numita graniță pentru a participa la alegerile prezidențiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram