image
Sursa foto: Jurnal.md

A început sezonul de încălzire în capitală: Consumatorii pot fi conectaţi la agentul termic, la solicitare

Termoelectrica anunță că a inițiat conectarea la încălzire a consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare, începând cu săptămâna precedentă.

Procedura este demarată la solicitarea gestionarilor blocurilor locative și administratorilor instituțiilor publice.

Potrivit companiei, până acum au fost semnate 1037 de pașapoarte de pregătire a instalațiilor de încălzire, din numărul total de 4055.

„Aceste obiecte vor beneficia de încălzire în decurs de trei ore de la solicitare. Recomandăm pregătirea din timp a sistemului ingineresc din interiorul clădirii și prezentarea actelor confirmative la sediile teritoriale ale Termoelectrica, până pe 10 octombrie”, declară directorul general al întreprinderii, Veaceslav Eni.

Locatarii blocurilor locative care beneficiază de Încălzire centralizată autonomă, datorită contractului tripartit, semnat direct cu furnizorul, și deținerea propriului contor de energie termică, pot porni oricând încălzirea, de sine stătător, în cazul unor temperaturi joase, și își pot regla consumul conform necesităților.

Termoelectrica livrează energie termică pentru încălzire și apă caldă tot anul împrejur, iar toate branșamentele sunt dotate cu contoare, ceea ce oferă posibilitatea sistării sau repornirii încălzirii în clădire, la necesitate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: