image
Sursa foto: jurnal.md

CEC a decis: Dorin Chirtoacă și Octavian Țâcu au fost înregistrați în calitate de candidați pentru alegerile prezidențiale

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de astăzi, 5 octombrie, doi candidați la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Este vorba de Octavian Țîcu, desemnat de către Partidul politic „Partidul Unității Naționale” și Dorin Chirtoacă, desemnat de Blocul Electoral UNIREA.

Menționăm că astăzi, 5 octombrie, CEC a înregistrat ultimii concurenți electorali, în cursa pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020.

Amintim că vineri, 2 octombrie, a fost dat start campaniei electorale pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. Anterior la CEC au fost înregistrați șase concurenți, printre care Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate, Renato Usatîi, Partidul Politic „Partidul Nostru”, Andrei Năstase, Partidul Politic – Platforma Demnitate și Adevă, Tudor Deliu, Partidul Liberal Democrat din R. Moldova, Igor Dodon, Adunarea cetățenilor, Violeta Ivanov, Partidul Politic „Șor”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: