O moldoveancă cercetată anterior pentru trafic de ființe umane, din nou pe mâna oamenilor legii. De ce este suspectată

O moldoveancă cercetată anterior pentru trafic de ființe umane a ajuns din nou în vizorul oamenilor legii. Aceasta ar fi transportat și comercializat ilegal alcool etilic și țigări, în zona de frontieră.

Foto: poza simbol

Ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale EST au obținut informația precum că o locuitoare a satului Ucrainca, raionul Căușeni, desfășoară activități de întreprinzător fără autorizare legală, comercializând băuturi alcoolice și produse din tutungerie, introduse ilicit în Republica Moldova. La sfârșitul săptămânii trecute au fost autorizate percheziții la domiciliul acesteia, în urma cărora, din gospodăria moldovencei de 47 de ani au fost confiscate 40 de sticle de vodcă, 12 butelii de bere și țigări.

Deși femeia a declarat, în cadrul audierii, că bunurile sunt pentru uz personal, oamenii legii anunță că dețin probe concludente despre transportul clandestin al băuturii alcoolice din regiunea transnistreană, dar și care demonstrează faptul că marfa urma să fie comercializată.

Pe acest caz au fost inițiate cercetări în conformitate cu prevederile art.263 (alin.1), art.265 și art. 287 (alin.11), Cod Contravențional al Republicii Moldova.


Pub