Nu îți vine să crezi că are 34 de ani! Lili Lozan: Nici pandemia asta nu poate să-mi strice cheful

Prezentatoarea tv Lili Lozan și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere. Tânăra, care este soție, iar mai nou, și mămică, arată nemaipomenit la cei 34 de ani împliniți, scrie SHOK.md.

Foto: Instagram/ Lili Lozan

Jurnalista a postat pe rețeaua de socializare Instagram un story în care a mărturisit că este extrem de mulțumită de reușitele de până acum: „Anul acesta a fost deosebit, este Adrian în viața mea, iar el m-a completat și nici pandemia asta nu poate să-mi strice cheful”.

,,Astăzi vreau să fiu frumoasă, pentru că a trecut ceva vreme de când nu mi-am făcut o buclă, nu m-am dat cu fond de ten și astăzi chiar vreau să fiu frumoasă la cei 34 de ani ai mei”, a menționat Lili Lozan.

Aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere într-un restaurant din capitală, alături de familie, în lipsa prietenilor, din cauza pandemiei, dar cu multe mesaje, flori și cadouri din partea lor. „Cu atâta intensitate am trăit această zi, atât de frumos am petrecut în sânul familiei, atâta liniște pe suflet și atât de mare e fericirea când mă uit la copilul nostru. Doamne, mulțumesc! Sunt recunoscătoare părinților pentru viața și bunătatea cu care m-au crescut, recunoscătoare oamenilor ce mi-au fost sprijin mereu, recunoscătoare pentru fiecare lecție și fiecare clipă! Familia mea, soțul meu, copilul meu sunt sprijinul meu, bucuria mea și liniștea sufletului meu! Vă mulțumesc și vouă, sincer, sunteți minunați!”, a scris Lilia, într-o postare pe Instagram.

Prezentatoarea tv are parte de o familie frumoasă și de o carieră în plină ascensiune.


Pub