Nouă persoane, răpuse de noul tip de coronavirus. Ultimul bilanț al deceselor în țară

Alte 9 persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 6 bărbați și 3 femei. Bilanțul total ajunge la 1375.

Foto: UNIMEDIA

Un alt bărbat de 71 ani, din Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe 25 septembrie, a decedat. Acesta suferea și de alte comorbidități precum diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III.

Cel de-al doilea deces este vorba despre un bărbat de 78 ani, din Florești, internat la IMSP SR Florești, pe 3 octombrie, cu boală cardiovasculară.

Un alt bărbat de 69 ani, din Glodeni, internat la IMSP SR Glodeni, pe 1 octombrie, a fost răpus. Victima avea și alte comorbidități precum hipertensiune arterială gr. II-III, diabet zaharat tip 2, boală oncologică.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre o femeie de 68 ani, din Comrat, internată la IMSP SR Comrat, pe 23 septembrie, având și alte boli precum hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip 2, limfom.

Un alt bărbat de 60 ani, din Telenești, internat la IMSP SR Telenești, pe 20 septembrie, a decedat. Acesta avea și alte comorbidități precum diabet zaharat tip 2, cardiopatie ischemică.

Cel de-al 6-lea deces este vorba despre un bărbat de 71 ani, din Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19, la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 14 septembrie. Acesta suferea și de diabet zaharat tip 2, angină pectorală de efort CF II.

O femeie de 69 ani, din Chișinău, internată la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 19 septembrie, a murit. Femeia suferea și de hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat tip 2, angiopolineuropatie diabetică.

Un alt bărbat de 64 ani, din regiunea transnistreană a murit. Acesta suferea și de diabet zaharat tip 2.

Cel de-al 9-lea deces este vorba despre o femeie de 55 ani, din Chișinău, internat la Spitalul Clinic Republican, pe 30 septembrie. Femeia suferea și de obezitate gr. II, diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.


Pub