21:00:54 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Andrei Năstase a fost astăzi la PREȘEDINȚIE și i-a transmis un mesaj ultimativ lui Igor Dodon. Administrația prezidențială își va schimba sediul, iar clădirea de pe bulevardul Ștefan cel Mare va deveni un centru de INVESTIȚII

Actualitate 05.10.2020 11:19 Vizualizări1756 Autor: Ziarul National
VIDEO // Andrei Năstase a fost astăzi la PREȘEDINȚIE și i-a transmis un mesaj ultimativ lui Igor Dodon. Administrația prezidențială își va schimba sediul, iar clădirea de pe bulevardul Ștefan cel Mare va deveni un centru de INVESTIȚII Captură


Candidatul Platformei „DA” la funcția de președinte, Andrei Năstase, a trecut astăzi, împreună cu membrii echipei sale, pe lângă sediul Președinției și l-a îndemnat pe Igor Dodon să-și facă de pe acum bagajele. Năstase susține că dânsul, în calitate de viitor președinte al R. Moldova, va renunța la această clădire de pe bulevardul Ștefan cel Mare, care costă anual cetățenii mai bine de 35 de milioane de lei.

Potrivit lui Andrei Năstase, sediul Președinției va fi pe strada Nicolae Iorga, iar actuala clădire va fi transformată într-un centru de investiții internațional, care va aduce bani la buget, dar nu va consuma câte 100 de mii de lei în fiecare zi.

„Dodon, bagajele”, a scandat Andrei Năstase alături de echipa sa în fața Președinției.

„Suntem în fața Președinției și am venit să-i spunem lui Dodon că nu a mai rămas foarte mult timp până va trebui să plece. Este bine să-și strângă bagajele de pe acum, pentru că ceea ce a făcut pentru țară este un dezastru. În patru ani nici profesorii, nici pensionarii, nici medicii, nici agricultori și nici fermierii nu au beneficiat de un management corect din partea unui președinte corect. Recent am văzut prioritățile sale în ceea ce privește politica externă... Este o catastrofă. R. Moldova este un stat european, în stat care aspiră la civilizația europeană. Este un stat unde există drepturi, democrație, libertăți, unde există bunăstare, drumuri bune, pensii corecte etc.”, a declarat Năstase.

Candidatul la funcția de președinte a mai adăugat că dânsul vine cu o echipă pregătită și deja a fost desemnat candidatul pentru funcția de premier.

„Oameni buni, aveți încredere în tandemul Năstase-Slusari. Suntem unica forță politică care venim, înainte de alegeri, și spunem oamenilor adevărul. Suntem predictibili, suntem transparenți, avem în spate oameni profesioniști. Alexandru Slusari este propunerea noastră pentru funcția de premier și avem deja o garnitură pentru viitorul cabinet de miniștri, care să facă din R. Moldova o țară în care să vrei să trăiești”, a punctat Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md