fbpx

video | Facultate de Jurnalism a USM lansează prima televiziune studențească online. „O să pună în valoare potențialul tinerilor”

Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării (FJȘC) din cadrul USM lansează astăzi, 5 octombrie, prima televiziune studențească online. Proiectul ar urma să dezvolte potențialul viitorilor specialiști în domeniu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Studenții vor realiza știri, reportaje, interviuri, emisiuni. Decana Georgeta Stepanov declară că proiectul este unul ambițios și se lansează la 40 de ani de la fondarea FJȘC.

„În anul când Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării împlinește 40 de ani de la fondare se dă start unui proiect de proporții. Și anume, se inițiază prima televiziune online de la facultate. Este un proiect ambițios, care își propune să pună în valoare potențialul studenților de creație și intelectual, materializat în știri, interviuri, informații care vor putea reflecta viața studențească și nu numai și vor putea fi preluate și transmise pe alte căi, în vederea valorificării realității sociale. Să-i urăm drum bun echipei și într-un ceas bun proiectului”, a anunțat Georgeta Stepanov, citată de realitatea.md.

Postul va fi condus de jurnalistul Vitalie Guțu. Managerul anunță că se dorește dezvoltarea unui produs de calitate, dar și punerea în practică a materiei studiate în cadrul facultății.

„Prima televiziune online a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării vine să pună în practică materia teoretică asimilată la disciplinele facultății. Tocmai de aceea, ne dorim să dezvoltăm un produs de calitate, care să corespundă tuturor criteriilor instructiv-didactice, dar și a realităților dictate de piața media de la noi”, a precizat jurnalistul.

Canalul poate fi accesat aici.

Articole asemănătoare

Back to top button