fbpx

NU îți vei murdări masca de protecție. Șase trucuri pentru un machiaj rezistent

În momentul de față, măștile de protecție au devenit un accesoriu zilnic obligatoriu. Unii au profitat de această ocazie, luând o pauză de la machiaj, alții au încercat să-și adapteze rutina, astfel încât să nu își murdărească masca, sau să li se întindă machiajul pe față.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

1. Evită să aplici fond de ten

Cel mai simplu mod prin care vei evita să îți pătezi masca de protecție este să renunți la fondul de ten și să pui accent pe machiajul ochilor, al sprâncenelor și al genelor. Dacă totuși, nu dorești să faci acest lucru, poți recurge la utilizarea unei formule fără ulei sau mai puține emoliente.

2. Aplică doar corectorul

O altă modalitate ar fi să renunți la fondul de ten și să aplici doar corectorul pe zonele care nu sunt acoperite de mască. Încearcă să aplici produsul în cantități mici și apoi șterge excesul cu un șervețel.

3. Fixează machiajul cu o pudră translucidă

După ce aplici baza, fixeaz-o cu o bază translucidă și cu un spray puternic de fixare.

4. Pune accent pe machiajul ochilor

Este momentul perfect pentru a pune accent pe machiajul ochilor, a încerca noi tehnici. Optează pentru farduri în nuanțe închise, iar la final adaugă rimel pentru a scoate și mai mult în evidență zona ochilor.

5. Machiajul sprâncenelor

Sprâncenele sunt zona care ne definesc, în mare parte, aspectul feței. Așadar, dacă îți dorești un efect natural optează pentru un creion sau farduri. Pe de altă parte, dacă îți dorești sprâncene bine definite și mai accentuate, alege să folosești gel.

6. Machiajul buzelor

Acum este momentul perfect pentru a acorda mai multă atenție hidratării buzelor. Încearcă să renunți la ruj pentru o perioadă și folosește balsamuri hidratante.

Articole asemănătoare

Back to top button