Horoscop 4 octombrie 2020: Pluto iese din retrogradare în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 4 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Foto: Libertatea

Horoscopul zilnic pentru 4 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn se bucură de revenirea în mers direct a lui Pluto în zodia lor.

Pluto se află în Capricorn din anul 2008 și va mai sta aici până în anul 2024, prin urmare nu este prima dată când nativii Capricorn, dar și noi, ceilalți, ne confruntăm cu energia sa retrogradă, însă este pentru prima dată în viață (și singura) când Pluto face asemenea aspecte cu planetele de pe cer, transmite Cancan.ro.

Pluto este planeta morții și a renașterii, a regenerării, a transformărilor interioare profunde, planeta care împlinește „Voința Divină”, și, fiind o planetă colectivă, influența sa atinge și schimbă generații, și este, în primul rând, resimțită la nivel social.

Influențele sale în ultimii 12 ani au fost politice, iar anul acesta a pus bazele dărâmării unor sisteme de conducere pentru ca altele noi să apară și noi vom fi martorii acestor schimbări care sunt lente, dar iminente.

Odată cu revenirea în mers direct se pot petrece unele evenimente în plan socio-politic care să stimuleze aceste schimbări și transformări pe care Pluto prin zodia Capricorn le cere de la omenire.

În plan personal, cu Pluto în mers direct putem aduce îmbunătățiri legate de modul în care ne-am manifestat autoritatea și puterea față de ceilalți, asta dacă în retrogradare am conștientizat că am făcut abuz. De asemenea, vom avea mai multă forță interioară în atingerea obiectivelor noastre, în special fiind vorba de obiective profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor trece prin remarcabile transformări legate de carieră și scopuri profesionale. Nativii au simțit nemulțumiri profesionale în perioada de retrogradare, au simțit că nu pot evolua, însă acum, cu o nouă strategie vor reuși să intre pe o direcție diferită. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să lase în spate frici și temeri și să dea dovadă de mai multă încredere în propria lor persoană.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor intra într-o etapă bună din punct de vedere al evoluției spirituale, dar și profesionale. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească niște sisteme de valori, principii și să meragă în profunzimea cunoașterii a ceea ce-i interesează cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce multă forță interioară pentru atingerea unor idealuri, vise.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au mai multă claritate și putere interioară să lupte pentru niște contexte financiare, pentru a obține niște beneficii materiale rezultate, poate, din moșteniri, credite, partaje. Urmează o perioadă de clarificări în viața intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să lupte pentru recâștigarea forței interioare.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de ieșirea din retrogradare a lui Pluton în sectorul relațiilor și al parteneriatelor. Nativii care și-au conștientizat și revizuit autoritatea în cuplu au șanse mari să găsească pacea acum. Tranzitul este benefic și pentru relațiile profesionale, cu colaboratori, asociați. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce surprize din partea prietenilor sau legate de un proiect în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să vindece din punct de vedere spiritual o afecțiune cu care se confruntă sau să înțeleagă cauzele spirituale care au declanșat-o. Nativii vor avea mai mută putere interioară pentrua trece peste nemulțumirile de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a se relaxa mai mult, de a se face ceva ce le place și-i detensionează.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o îmbunătățire la capitolul sentimental și nativii integrează niște noi principii în urma experiențelor din retrogradare, experiențe care vin la pachet cu evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a-și manifesta mult mai profund sentimentele față de persoana iubită sau față de copii. Posibil surprize din străinătate.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au avut parte de tensiuni în familie în ultima perioadă sau, poate legate de casă, iar acum nativii vor avea forță să le depășească la un alt nivel, căpătând mai multă înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia unei surprize financiare, caodu neașteptat. Unii nativi trăiesc pasional, intens, o aventură.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Pluto, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul comunicării. Nativii vor da dovadă de mai multă profunzime în gândire și pot avea parte de dialoguri spirituale care să-i ajute în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o sirpriză legată de partener sau din partea partenerului.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor căpăta forță interioară, putere să lupte pentru a-și îmbunătăți și consolida situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere, însă, să dea dovadă de moralitate, decență și acțiunile întreprinse să fie corecte. Este o zi în care vor munci, însă atenție la epuizare.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de revenirea în mers direct a lui Pluto întocmai în semnul lor, după o perioadă în care le-a răscolit gândurile și universul interior. Nativii au șanse să evolueze, personal și spiritual, fără a primi lecții dure. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a avea o surpriză în plan sentimental, poate chiar de la copii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător resimt ieșirea din retrogrdare a lui Pluto ca pe o ușurare psihică, cu impact asupra sănătății lor. Nativii pot vindeca ceva ce-i macină, legat de conștiința lor sau se pot detașa de o amintire dureroasă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o surpriză legată de familie sau de locuință.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești capătă multă forță interioară pentru a se ocupa de un proiect de grup în care sunt implicați. Totodată, nativii văd din alt unghi o relație de prietenie sau cu o persoană din anturaj, își schimbă niște principii în acest sens, niște viziuni. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce informații, vești surprinzătoare sau poate o întâlnire neașteptată.


Pub