Donald Trump a transmis un mesaj video pe Twitter, din spital. Surse de la Casa Albă: Următoarele 48 de ore sunt critice

Sâmbătă seara, Donald Trump a transmis pe Twitter un mesaj video înregistrat la spital, în care multumește din nou medicilor după ce în urmă cu circa cinci ore o făcuse și în scris, tot pe Twitter. În înregistrarea video, președintele apare cu sacou și fără cravată și pare într-adevăr într-o stare mult mai bună decât cu o zi înainte când plecase de la Casa Albă spre spital și când, de asemenea, a transmis un mesaj video înregistrat pe Twitter, scrie digi24.ro.

Foto: Trump

Mesajul este mai lung de data aceasta, Donald Trump spune că se simte „mult mai bine”, deși și în urmă cu o zi președintele dădea asigurări că se simte bine. Vocea îi sună însă mult mai bine decât cu o zi înainte.

În mesajul video de sâmbătă seara, președintele menționează și că prima-doamnă, Melania Trump, se simte „foarte bine” și chiar glumește pe seama faptului că este „un picuț mai tânără” decât el și că se încadrează în rândul persoanelor care fac față mai bine coronavirusului. „Iar asta mă face foarte fericit”, spune președintele.

El arată că avea alternativa de a sta „încuiat” în apartamentul din Casa Albă, dar „liderii adevărați trebuie să înfrunte problemele”. În final, Trump mulțumește liderilor care i-au transmis mesaje de însănătoșire și mai ales americanilor care i-au fost alături.

Când s-a infectat președintele?

O altă întrebare care stă pe buzele tuturor este unde s-a infectat președintele, în condițiile în care zece persoane de la Casa Albă sau din guvern, care au fost în preajma lui Donald Trump, sunt deja confirmate cu Covid-19. Multe priviri se îndreaptă către evenimentul de la sfârșitul lunii septembrie găzduit de Casa Albă, când președintele a prezentat-o pe cea pe care o propune judecătoare la Curtea Supremă, Amy Coney Barrett. A fost un eveniment la care au luat parte mulți oficiali, s-a socializat mult și nu s-a purtat mască. Cel puțin șapte dintre persoanele participante au fost confirmate cu covid, inclusiv președintele și prima-doamnă, arată o grafică CNN:


Pub