(video) Concert festiv în capitală, dedicat Zilei Profesionale a profesorului. Mai mulți învățători au primit diplome

Cu ocazia zilei profesionale a profesorilor, în capitală a fost organizat un concert, unde au fost aduse mulțumiri pentru munca ce o depun.

Foto: captură

În cadrul evenimentului au evoluat mai mulți interpreți autohtoni printre care Brio Sonoris, Cristofor Aldea-Teodorovici, dar și Natalia Gordienco.

Prezent la fața locului, primarul general Ion Ceban a ținut un discurs prin care și-a exprimat mulțumirea și recunoștința pentru profesori.

„Cu drag ne aducem aminte de prima învățătoare, cu care am pășit în lumea cunoștințelor, cu mult respect ne amintim de primul diriginte, împreună cu care am înaintat în viața matură.

Fiecare profesor a fost și rămâne un exemplu pentru fiecare dintre noi, de aceea merită toate aprecierile pentru curajul, devotamentul, dedicația, implicarea și dragostea de care au dat dovadă.

Astăzi, profesorii sunt puși la noi încercări, să aplice noi programe educaţionale, noi metode de lucru, să implementeze proiecte online și totuși, în continuare demonstrează că le pasă de generația tânără”, a declarat Ceban.

În cadrul evenimentului mai mulți profesori au primit diplome în semn de recunoștință.


Pub