Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ CSM scoate la concurs…

DOC CSM scoate la concurs 11 funcții de conducere din mai multe instanțe judecătorești din țară, inclusiv la CSJ, Curtea de Apel Chișinău și Judecătoria Chișinău

Consiliul Superior al Magistraturii va anunța în ședința de marți, 6 octombrie, concursuri pentru ocuparea a 11 funcții de conducere vacante în mai multe instanțe judecătorești din țară. Totodată, vor fi scoase la concurs 7 funcții vacante de judecători, dintre care două la Curtea de Apel Chișinău.

Conform listei „posturilor vacante și care vor deveni vacante
de președinte și vicepreședinte în unele instanțe judecătorești”,
CSM va anunța concurs pentru ocuparea funcțiilor de vicepreședinte al Colegiului penal de la Curtea Supremă de Justiție, de vicepreședinte a Curților de Apel (CA) Chișinău și Bălți sau pentru funcția de președinte al Judecătoriilor Bălți, Cahul, Orhei, Comrat sau Cimișlia. Se va anunța concurs și pentru funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, rămasă vacantă după promovarea lui Dulghieru la CA Chișinău.

Tot în ședința CSM de marți, 6 octombrie, CSM va anunța concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de judecători la CA Chișinău (2), Judecătoria Chișinău (2) și la Judecătoriile Anenii Noi, Cimișlia și Soroca.