16:39:12 19.04.2024
Stiri

Mesajul SUBTIL transmis de Andrei Năstase pentru UNIONIȘTI: „ADEVĂRUL pe care toți suntem datori să-l asumăm și să-l spunem pruncilor noștri...”

Actualitate 04.10.2020 08:54 Vizualizări3389 Autor: Ziarul National
Mesajul SUBTIL transmis de Andrei Năstase pentru UNIONIȘTI: „ADEVĂRUL pe care toți suntem datori să-l asumăm și să-l spunem pruncilor noștri...” privesc.eu


Candidatul Platformei „DA” la alegerile prezidențiale, Andrei Năstase, a avut un mesaj și pentru unioniștii din R. Moldova, în discursul său de lansare în campania electorală. Politicianul consideră că cele două state românești trebuie să se reunească.

„Adevărul pe care toți suntem datori să-l asumăm și să-l spunem pruncilor noștri este că Moldova de mâine aparține oamenilor drepți, cinstiți și curajoși. Aparține vouă, tuturor celor care înțelegeți astăzi că fără trecut nici un popor nu are viitor, așa cum doar prin curajul propriului destin, o națiune va supraviețui istoriei și se va reuni”, a declarat Năstase.

Politicianul consideră că este posibil de construit un viitor aici și acum. „Oferiți generațiilor care vin un viitor corect și bun aici, acasă. Prin decizia voastră îi puteți aduce acasă pe toți cei dragi, pentru că ei se vor întoarce doar dacă vor simți cu adevărat că Moldova se schimbă, dacă vor înțelege că tot ceea ce vom face nu vom face pentru o lună sau cinci, un an sau zece, ci o vom face cu siguranță pentru totdeauna! Acesta este visul meu, acesta este visul nostru...Moldova de mîine, Moldova prosperă.

Aveți încredere și lăsați timpul să-mi măsoare vorbele așa cum știe el mai bine. Vă îndemn să aveți curajul Moldovei de mâine, țara normală pe care cu toții ne-o dorim. Și vă mai rog, acum, la final, să căutăm cu sinceritate dincolo de noi înșine, dincolo de ceea ce încă suntem, miracolul adevărului care străjuiește lumea dreaptă de pe acest pământ. O lume, dragii mei prieteni, în care și noi avem loc. O lume care ne așteaptă și care ne va primi cu brațele deschise”, a spus Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md