(foto) „Fiecare profesor a fost și rămâne un exemplu pentru fiecare dintre noi”. Cum s-a desfășurat concertul festiv dedicat profesorilor din Capitală

120848198_696629644274247_3289423262424606672_o

Astăzi, 4 octombrie, a avut loc un concert festiv dedicat cadrelor didactice din capitală, la care profesorilor le-au fost înmânate diplome de gratitudine în semn de recunoștință și înaltă prețuire a activității educaționale.

În acest context, primarul capitalei, Ion Ceban, vine cu un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru profesori, menționând că aceștia sunt persoanele ce construiesc viitorul și seamănă în fiecare dintre noi înțelepciunea, încrederea, cunoștințele ce ne ghidează pe tot parcursul vieții.

„Cu drag ne aducem aminte de prima învățătoare, cu care am pășit în lumea cunoștințelor, cu mult respect ne amintim de primul diriginte, împreună cu care am înaintat în viața matură. Fiecare profesor a fost și rămâne un exemplu pentru fiecare dintre noi, de aceea merită toate aprecierile pentru curajul, devotamentul, dedicația, implicarea și dragostea de care au dat dovadă”, menționează edilul.

Astăzi, profesorii sunt puși la noi încercări: să aplice noi programe educaționale, noi metode de lucru, să implementeze proiecte online și, totuși, în continuare demonstrează că le pasă de generația tânără. Contribuția cadrelor didactice la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. De profesori, în mare parte, depinde cum va arăta societatea noastră în viitor.

„Mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru munca nobilă, fidelitatea față de profesie, efortul zilnic depus pentru creșterea și educarea tinerelor generații. Vom fi mereu alături, ori de câte ori va fi nevoie”, conchide Ion Ceban.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente