/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Detalii despre femeia care ar fi căzut în gol de la etajul 7 al Institutului Oncologic

missing
04 octombrie 2020, ora 17:13

Caz cutremurător la Institutul Oncologic din capitală. O pacientă, de 59 de ani, care suferea de o boală incurabilă s-ar fi aruncat în gol de la etajul șapte al instituției medicale. Cazul a avut loc aseară, în jurul orei 18. Nu se cunoaște ce a făcut-o pe femeie să recurgă la acest gest, însă o primă ipoteză este că aceasta s-ar fi sinucis.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Institutul Oncologic, astăzi în cadrul instituției s-a desfășurat o anchetă internă pe cazul dat. Conform informațiilor, pacienta se afla la evidență în Institut din 2019 cu maladie pe profil oncologic. Aceasta era la a doua spitalizare, fiind internată acum două zile. După investigațiile clinice, s-a stabilit că starea generală de sănătate a femeii era grav stabilă, însă medicii i-au prescris tratamentul necesar. Ieri, în jurul orei 17.30 aceasta a luat masa, a vorbit cu cineva la telefon, iar peste 10 minute s-ar fi aruncat de la etaj. Oamenii legii cercetează toate circumstanțele.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram