image
Sursa foto: Getty Images

Primul mesaj pe Twitter al lui Donald Trump după ce a anunțat că are coronavirus

Președintele Donald Trump a ajuns vineri după-amiază la Centrul Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, și la scurt timp după aceea a postat pe contul de Twitter un scurt mesaj video, înregistrat la Casa Albă, în care anunță că se internează și le mulțumește americanilor pentru sprijin. Donald Trump precizează, de asemenea, că prima-doamnă, Melania Trump, se simte bine și dă asigurări că și el este bine, dar merge la spital pentru a se asigura că „lucrurile merg bine”.

Președintele Donald Trump anunțase joi seara că s-a testat pentru COVID și a ieșit pozitiv, atât el, cât și prima-doamnă. De atunci, președintele, care este un mare amator al comunicării pe Twitter, nu a mai postat niciun mesaj până la internarea sa, vineri după-amiază.

Tăcerea președintelui a generat îngrijorare și a dat naștere unor speculații că starea sa ar fi mai gravă decât „simptomele ușoare” despre care au vorbit oficiali ai administrației. În plus, președintele a primit o doză dintr-un medicament experimental pe bază de anticorpi, care încă nu a fost autorizat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: