Reacția CEC, după ce Octavian Țîcu a anunțat că a fost exclus din cursa prezidențială

Reprezentanții CEC susțin că Octavian Țîcu, candidatul la prezidențiale, care a anunțat astăzi că CEC l-a exclus din cursa electorală, a primit o notă preliminară și are posibilitatea să vină cu argumente pentru a fi reverificate semnăturile împreună cu membrii echipei sale.

Foto: UNIMEDIA

„După câte înțeleg eu, colegii din grupul de verificare i-au adus la cunoștință o notă preliminară la momentul verificării, acum Țîcu are posibilitatea să vină cu argumente și să purcedem la reverificarea împreună cu dumnealui și membrii echipei dacă nu au fost admise careva erori sau poate au anumite documente care ar combate constatările noastre. Conform legii, noi avem 7 zile în total pentru a ne expune asupra cererii de înregistrare sau neînregistrare”, a declarat pentru UNIMEDIA, Maxim Lebedinschi, membru CEC.

Amintim că în această dimineață, Candidatul PUN, la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu a spus că a fost eliminat din cursa electorală, menționând că a fost anunțat despre aceasta decizie ieri, ziua în care urma să se lanseze în campanie.

Amintim că Octavian Țîcu, desemnat de Partidul Unității Naționale a depus semnăturile marți, 29 septembrie.


Pub