Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ O mașină a poliției,…

FOTO O mașină a poliției, distrusă, după un accident în centrul capitalei. INSP evită să ofere detalii

O mașină a poliției a fost grav avariată după ce a fost implicată într-un accident produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul Capitalei. Din imaginile publicate pe un grup de pe o rețea de socializare se observă că partea din față a mașinii de poliție este distrusă complet, în timp ce în jur, un alt automobil este răsturnat.

Imaginile au fost publicate în grupul „ГБМ Город без маршруток! Молдова Онлайн”. ZdG a încercat, începând cu dimineața zilei de sâmbătă, 3 octombrie, să obțină un comentariu despre incident de la Natalia Golovco, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP). Inițial, aceasta ne-a anunțat că se documentează și va reveni cu o reacție. Ulterior însă, telefonată de mai multe ori, angajata INSP nu a mai răspuns la apeluri.

Pentru Publika TV, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic a declarat că în rezultatul accidentului persoane traumate nu au fost înregistrare.

Un accident cu caracteristici similare s-a produs, aproape în același loc, tot pe bd. Grigore Vieru și în dimineața zilei de sâmbătă, 3 octombrie. Imaginile surprinse de reporterii ZdG arată că un automobil s-a răsturnat în urma impactului, iar altul a fost avariat.

Datele statistice oferite de INSP, arată că, în primele șase luni ale anului 2020 au fost înregistrate 807 accidente rutiere. 100 persoane au decedat, iar 913 au fost traumatizate.