Te sună un număr necunoscut, e un apel de urgență! Teatru – Spălătorie te invită la un spectacol prin telefon

apel

Cu siguranță ți s-a făcut dor de teatru, dar știm că situația epidemiologică nu este cea mai bună pentru ieși din casă. Asta o știu și cei de la Teatru – Spălătorie, însă ei au găsit o soluție care te va face să fii parte a unui spectacol fără ca să te expui riscului.

Pentru a participa la acest spectacol, ai nevoie doar de un telefon fix sau mobil și de 10 minute libere. Vei fi telefonat de un număr necunoscut și vei fi parte a unui spectacol potrivit pentru tine.

„Nu știm când ne vom revedea într-o sală de teatru, dar ne-am gândit că putem să ne auzim la telefon. Apel de urgență sunt poveștile voastre. Poveștile care au născut spectacole la Teatru – Spălătorie de-a lungul a 10 ani. Trăim vremuri în care avem nevoie de un apel de urgență la solidaritate”, anunță echipa proiectului.

La spectacol puteți participa astăzi și mâine, 3-4 octombrie.

Pentru rezervări, vă rugăm să completați acest formular, să alegeți ziua și ora la care doriți să fiți telefonat(ă), să indicați numărul de telefon – poate fi un număr de fix sau de mobil din Republica Moldova. De asemenea, sunteți rugat(ă) să vă asigurați că aveți bateria încărcată, semnal bun și sunteți disponibil(ă) la ora respectivă. Durata apelului este de cinci-10 minute.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente