Andrian Candu nu va mai participa la alegerile prezidențiale: „Pregătim dosarul pentru a merge la CEDO”

candu

Andrian Candu nu va mai putea participa la alegerile prezidențiale din noiembrie după ce Curtea Supremă de Justiție a declarat recursul PRO MOLDOVA inadmisibil. Anunțul a fost făcut de Sergiu Sîrbu.

„Miilor de oameni care au semnat pentru suținerea președintelui Andrian Candu nu li s-a făcut dreptate. Curtea Supremă de Justiție a declarat recursul nostru inadmisibil. Dar noi vom lupta în continuare pentru o Moldovă justă și prosperă pentru fiecare, pentru o țară unde mai presus decât toate sunt interesele oamenilor și nu ale unor grupuri restrânse de «politicieni». Pregătim dosarul pentru a merge la CEDO. Cu siguranță vom avea câștig de cauză, iar cheltuielile vor fi puse pe seama celor care au admis această crimă”, a menționat Sîrbu.

Amintim că, pe 21 septembrie, PRO MOLDOVA a depus o contestație la Curtea de Apel privind anularea hotărârii CEC prin care a fost respinsă cererea de înregistrare a lui Andrian Candu în calitate de candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova. Contestația a fost depusă de Sergiu Sîrbu, președintele grupului de inițiativă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente