(foto) Motanul Lunohod revine și își anunță candidatura pentru funcția de președinte al Republicii Moldova

luno

Pe motanul Lunohod îl cunoașteți încă de la alegerile parlamentare din 2019. Atunci, printre toată gălăgia electorală, motanul, originar din Chișinău, s-a strecurat în lumea politicului, s-a ales cu o pagină de Facebook și a anunțat că a decis să candideze pe toate circumscripțiile din țară. După alegeri, motanul a devenit mai pasiv pe rețele sociale, dar surpriză: astăzi Lunohod și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Are chiar și o pancartă electorală.

Așadar, și de această dată, dacă în toată această campanie electorală îți vor obosi ochii sau urechile de la promisiunile politicienilor, poți să mergi pe pagina motanului Lunohod, care vine cu promisiuni reale și o „politică” specială.

https://www.facebook.com/lunohodmd/photos/a.245986809199118/1009740672823724/?type=3&theater

Reamintim că, în campania trecută, Lunohod a obținut mai multă susținere din partea semenilor săi. Motanul a reușit să ajungă chiar și în presa internațională. De asemenea, chiar și după sfârșitul alegerilor parlamentare, motanul a desfășurat campanii sociale, de exemplu campania care îndemna oamenii să ajute animalele cu apă pe timp de caniculă.

Dacă îți place activitatea politică a motanului, îl poți urmări în continuare AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente