/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Două accidente pe aceeași stradă. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri

missing
03 octombrie 2020, ora 20:00

Accident matinal în capitală. Un șofer a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea, s-a lovit violent cu un Mitshubishi și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs într-o intersecție din sectorul Râșcani, unde noaptea trecută, o mașină a poliției s-a ciocnit cu un Hunday. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele.

Era în jurul orei 9 dimineața când cele două mașini s-au lovit violent pe Bulevardul Grigore Vieru, intersecție cu strada Ierusalim. În urma accidentului,  șoferul de 50 de ani și soția acestuia aflați în mașina răsturnată, au fost transportați la spital, iar șoferița din cealaltă mașină,  a scăpat nevătămată. Aceasta a fost supusă testului alcoolscopic.

„Dumnevoastră suflați tare. 0,00. Asta înseamnă că doamna nu a consumat băuturi alcoolice este în stare trează.”

Șoferița care se deplasa pe strada Ierusalim, susține că s-a asigurat înainte să intre în intersecție.

Vedeți cu ce viteză, eu m-am asigurat că de acolo nu vine nimeni. În fața mea mergea o mașină și intersecția deja era ocupată, eu am traversat paralel cu ea. Sigur că venea cu viteză.”

Acest tânăr susține că a  fost martorul accidentului și a văzut cum s-a întâmplat totul.

„Mașina ce albă mergea înainte, iar acesta cu viteză mare se ridica la deal, s-a răsturnat și a ajuns acolo. – A fost lovitură puternică?- Da, puternic.”

Potrivit medicilor de la Institutul de Medicină Urgentă doar șoferul a fost internat.

Dorina ARSENE, PURTĂTOARE DE CUVÂNT INSTITUTUL DE MEDICINĂ URGENTĂ: „Pacientul a fost internat cu diagnosticul traumatizm cranio-cerebral închis în secția neurochirurgie în stare de gravitate medie.”

Poliția urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea  accidentului și ce pedeapsă riscă șoferul care va fi găsit vinovat.

Vitalie BACIU, OFIȚER SUPERIOR, ACCIDENTE RUTIERE: „Celălalt șofer era în stare de ebrietate? – O să-i prevaleze probe biologice la Urgentă și vom stabili starea în care se afla.”

Tot acolo noaptea trecută s-a produs un alt accident rutier. Un Hyundai  condus de un tânăr de 25 de ani, s-a răsturnat după ce s-a lovit violent cu o mașină a poliției.

În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit, iar mașinile au fost grav avariate. Șoferul care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1500 de lei și 6 puncte de penalizare. Anul trecut în luna mai, tot acolo un BMW care se deplasa cu viteză excesivă pe Bulevardul Grigore Vieru, s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu o Toyota. Atunci  a avut de pătimit șoferul automobilului de marcă BMW și alți doi pasageri care se aflau cu el în mașină. Cei trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram