/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/Curățenie „electorală”. Igor Dodon a participat cu familia la „Marea Curățenie”, anunțată de municipalitate

missing
03 octombrie 2020, ora 20:30

Așa-zisa Mare Curățenie anunțată de Primăria Chișinău s-a desfășurat și astăzi. La ea a participat și candidatul independent, Igor Dodon, susținut de socialiști. La acțiunea de salubrizare, acesta a venit împreună cu familia,  însoțit de bodyguarzi și fotograf.

Îmbrăcat la sacou, urmat de bodyguarzi și fotograf, la campania de salubrizare, ce s-a desfășurat în parcul de la porțile orașului, aflat pe teritoriul „Muzeul Satului”, și-a făcut apariția președintele Igor Dodon, care candidează pentru al doilea mandat, împreună cu familia.

IGOR DODON, CANDIDAT INDEPENDENT, SUSȚINUT DE PSRM: „Ar fi bine să investim aici bani împreună cu grădina Botanica să facem piste pentru bicicliști. În sacou, în cămașă vi-i comod? Sacoul e de lucru. Dar cămașa? Ce, trebuia să fiu cu pielea?”

ION CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI: „Mă bucur că astăzi a fost domnul președinte. – L-ați invitat sau dumnealui a început campania electorală? Am făcut un apel către toată lumea. Suntem în așteptarea tuturor.”

Între timp, la campanie s-au alăturat și alți locuitori ai Capitaliei.

„Moldovenii aruncă toate deșeurile pe care le aduc cu ei la odihnă. Eu locuiesc în acest oraș, pentru mine contează să fie curat, eu am doi copii.”

„Și sticle, deșeuri menajere.”

„Cred că este responsabilitatea fiecăruia să fie astăzi alături. Ca în fiecare sâmbătă, până la data de 26.”

Este al doilea weekend când are loc campania de salubrizare. Marea Curățenie va continua și în săptămânile următoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram