image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu s-a lansat în campania pentru prezidențiale: „Nu sunt perfectă, dar îmi pasă”

Lidera PAS s-a lansat în campania pentru alegerile prezidențiale menționând că nu are o baghetă magică pentru a rezolva lucrurile peste noapte dar are un plan pentru un viitor mai bun acasă.

Astăzi Maia Sandu s-a lansat în campanie pentru prezidențiale din 1 noiembrie. Sandu a declarat de la tribună că nu este perfectă și nu poate rezolva lucrurile peste noapte.

Țara noastră face 30 de ani la anul. Avem nevoie de un președinte care știe cum și vrea să pună Moldova pe calea cea dreaptă, nu de unul care să ne țină în mocirlă. Moldova merită să pășească cu încredere în următorii 30 de ani. Vrem să sărbătorim 30 de ani de independență cu familii fericite, să avem o sărbătoare adevărată, nu sărăcie, hoție și boală.

Putem decide să ignorăm în continuare politica, putem să zicem că politica e doar un joc sau că nu sunt candidați suficient de buni.

Vă spun cu toată sinceritatea și cu mâna pe inimă – nu sunt perfectă, dar mie îmi pasă și știu că și dvs vă pasă. Vă rog în următoarele zile să avem ochii larg deschiși, sufletul deschis, să aplecăm urechea.

Eu nu am o baghetă fermecată cu care să pot să rezolv toate problemele peste noapte, dar eu am un plan și sunt convinsă că vom pune Moldova pe calea cea dreaptă.

Istoria mea nu este diferită de istoria voastră. Și mama mea are pensia de 1.654 de lei după 45 de ani de muncă la școală. Și mătușele mele au fost nevoite să plece peste hotare ca să-și câștige o bucată de pâine. Și eu vreau să mă simt în siguranță acasă. Voi lupta pentru un viitor bun acasă”, a declarat Maia Sandu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: