image
Sursa foto: jurnal.md

Renato Usatâi s-a lansat în campania pentru prezidențiale: „Voi lichida CNA”

Renato Usatâi s-a lansat astăzi în campania pentru alegerile prezidențiale menționând că va lupta împotriva corupției și va fi sluga poporului.

Liderul Partidului Nostru s-a lansat în campania pentru prezidențiale declarând că dacă va deveni președinte va lichida CNA-ul, care în opinia sa este simbolul corupției în RM.

Eu voi fi sluga poporului meu. Eu particip în această campanie pentru că astfel a decis poporul. Totul o să se rezolve și pensiile și probleme cu care ne confruntăm. Voi distruge acest sistem de corupție. Victoria la prezidențiale este primul pas. Trebuie să avem o relație corectă cu România și Ucraina. Președintele ar trebui să reprezinte cetățenii, dar în niciun caz să nu să se transforme într-o „sacoșă boțită”.

Am vorbit de mai multe ori că trebuie să lichidăm CNA-ul care a devenit simbolul corupției în RM. Sunt foarte mulți buni ofițeri și în CNA și în MAI și în SIS, astăzi vă promit că vom crea o structură de forță nouă din cei mai buni ofiței, vom decide cum se va numi această structură, dar nu este important cum se va numi, important ca ea să lupte cu corupția la cel mai înalt nivel, și nu contează că merge vorba despre un deputat, ministru, președinte.

M-am inspirat foarte mult de mai multe reforme care au fost realizate în Singapore, RM se află într-o situație foarte proastă cum a fost și Singapore cu câțiva ani în urmă, ei au demonstrat că au reușit”, a declarat Usatâi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: