(video) Maia Sandu, candidata PAS la funcția de președinte, s-a lansat în campanie electorală. Cu ce promisiuni vine

Maia Sandu, candidata PAS la funcția de președinte al Republicii Moldova, s-a lansat astăzi în campanie electorală, în Chișinău, în aer liber. Maia Sandu îi îndeamnă pe cetățeni să se unească, indiferent că vorbesc limba română sau rusă, și să participe la alegeri.

Foto: captura foto

„Țara noastră face 30 de ani, la anul. Avem nevoie de un președinte care știe cum și vrea să pună Moldova pe calea cea dreaptă, nu de unul care să ne țină în mocirlă. Avem nevoie de un președinte care să ne redea speranța în ziua de mâine. Moldova merită să pășească cu încredere în următorii 30 de ani. Nu sunt perfectă, știu că nu sunt, dar mie îmi pasă și știu că și dvs vă pasă și vă rog în următoarele zile să avem ochii larg deschiși, să aplecăm urechea. Putem face ceva de care să fim cu toții mândri. Putem să construim o țară pe care ne-o dorim pentru noi și pentru familia noastră”, așa și-a început discursul candidata PAS la alegerile prezidențiale.

„Întrebați-vă cum am ajuns aici, să trăim prost și să fim tratați prost. Votați cu spatele drept și cu inima deschisă. Aceste alegeri nu sunt despre politicieni, sunt despre țara noastră, în care vrem să trăim. Dacă vrem să scăpăm de hoție, de sărăcie, de deznădejde, trebuie să ne mobilizăm cu toții, și tineri, și bătrâni, și oameni care vorbesc limba română și oameni care vorbesc limga rusă. Putem face ordine la noi în țară, e vremea să ne implicăm cu toții”, a subliniat Maia Sandu.

Lidera PAS a ținut un discurs și în limba rusă, pentru cetățenii care nu înțeleg limba română.

Membrii echipei și susținătorii Maiei Sandu, printre care și reprezentanți ai mediului de afaceri și jurnaliști, s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda pe candidata PAS la fotoliul de șef al statului, la finalul discursului.

Oameni de afaceri, medici, agricultori, dar și simpli cetățeni au ținut discursuri prin care și-au expus opțiunea electorală în contextul alegerilor prezidențiale.

Urmăriți evenimentul de lansare integral, pe UNIMEDIA:

La 18 iulie, Consiliul Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate a decis unanim să înainteze candidatura Maiei Sandu la alegerile prezidențiale din noiembrie 2020.

La 30 septembrie, Comisia Electorală Centrală a înregistrat-o pe Maia Sanda drept candidată la funcția de președinte al Republicii Moldova, desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.


Pub