MAIB – premiată de Mastercard pentru poziția de lider în acceptarea cardurilor

Portofoliul de aprecieri ale Moldova Agroindbank este completat și în acest an de sistemul internaţional de plată Mastercard, care, pentru realizările din 2019, a desemnat MAIB banca „Leader in Acquiring” din Moldova.

Foto: MAIB

Distincţia reconfirmă statutul de lider al Moldova Agroindbank şi faptul că este cel mai mare acceptant de carduri pe toate domeniile de business: POS terminale, ATM, comerţ electronic, terminale unattended (terminale de autoservire), banca oferind clienţilor săi cele mai variate şi inovative soluţii de acceptare a plăţilor prin intermediul cardurilor bancare.

Poziţia de lider incontestabil în domeniul acceptării cardurilor este consolidată continuu în aspectele de:

  • cantitate: cca 35% din piaţa de acceptare a tranzacţiilor de plată din Republica Moldova revine MAIB.
  • calitate: cca 99% din POS terminalele la comercianţi sunt dotate cu tehnologia contactless de acceptare a cardurilor, ceea ce semnifică rapiditate, comoditate şi simplitate în efectuarea operaţiunilor de plată atât pentru client, cât şi pentru comerciant.
  • inovaţie: MAIB implementează soluţii şi oferă posibilităţi unicale pe piaţa Republicii Moldova prin intermediul terminalelor de autoservire – aparate de cafea care integrează POS terminale, zone de autoservire în supermarketuri, parcomate etc.

“Ne dorim să răspundem nevoilor clientului modern, oferindu-i confortul și rapiditatea de care are nevoie exact acolo unde are nevoie: în supermarketuri, la comercianții mai mici, în parcarea Aeroportului Internațional sau chiar la aparatele de cafea. Continuăm să inovăm, să diversificăm, iar premiul obținut confirmă că avansăm în direcția corectă”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele MAIB, cu ocazia primirii premiului Mastercard.

Premiu Mastercard / Sursa:MAIB

Moldova Agroindbank dispune de una dintre cele mai vaste rețele de POS-terminale, are în portofoliu la dispoziția clienților o varietate de carduri bancare Mastercard dedicate persoanelor fizice și juridice și o rețea extinsă de ATM-uri.


// console.log('no ads situation')