(video) Momentul în care o femeie este lovită de o mașină, la Ciocana. Șoferul a fugit de la fața locului

Un șofer din Chișinău este cercetat penal după ce a lovit cu mașina o femeie, pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana și a fugit de la fața locului. Accidentul s-a produs în dimineața zilei de 29 septembrie, la ora 06:40.

Pe adresa indicată s-a deplasat imediat un echipaj al Poliției și o ambulanță. La fața locului polițiștii au stabilit identitatea victimei, este vorba de o doamnă în vârstă de 33 de ani, originară din capitală, care a fost preluată de ambulanță în stare gravă.

Angajații Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu SUPAR al SCAUP a DP a mun. Chișinau, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău oficiul principal au dispus un șir de acțiuni speciale de investigație, inclusiv au fost ridicate și imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă , care au surprins momentul impactului, măsuri în rezultatul cărora a fost identificat și reținut șoferul automobilulului ,, Toyota” care a comis accidentul.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul nu ar fi observat femeia care nu traversa pe trecerea de pietoni, iar dupa impact a părăsit locul accidentului rutier.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 264 alin (3) Cod Penal ,, Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” care se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.


Pub