(doc) ANSP consideră inoportună desfășurarea Adunării Generale a Judecătorilor pe 23 octombrie cu participarea a peste 400 de persoane

Agenția Națională pentru Sănătate Publică a expediat astăzi, 2 septembrie, în adresa Consiliului Superior al Magistraturii un aviz referitor la posibilitatea desfășurării ședinței extraordinare a Adunării Generală a Judecătorilor, care era preconizată pentru data de 23 octombrie 2020, la Palatului Republicii.

Foto: agora.md

În contextul situației epidemiologice din țară, inclusiv în Chișinău, directorul ANSP, Vasile Guștiuc, consideră inoportună desfășurarea Adunării Generale a Judecătorilor cu prezența judecătorilor tuturor instanțelor judecătorești din țară în număr de 449 de judecători, precum și reprezentanți ai autorităților publice, misiunilor diplomatice și mass-media.

Amintim că în ședința din 18 august, CSM a decis desfășurarea Adunării pe data de 23 octombrie, la ora 10:00, în incinta Palatului Republicii, unde urmau să participe circa 400 de persoane.

Anterior, Adunarea Generală a Judecătorilor a fost stabilită pentru 13 martie, însă din cauza situației epidemiologice din țară a fost amânată.

Avizul emis de ANSP.

csm.md / Sursa:csm.md
csm.md / Sursa:csm.md


Pub