Cea de-a 19 ediție a Zilei Naționale a Vinului, sărbătorită altfel din cauza pandemiei: Online – formatul prin care poți petrece din orice colț al lumii

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regională și Mediului anunță că în Ziua Națională a Vinului va fi sărbătorită altfel. Formatul evenimentului va permite sărbătorirea Zilei Naționale a Vinului în orice colț al lumii, cu un pahar de vin bun și un cuvânt de felicitare pentru vinificatorii Moldovei.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, pe 3 și 4 octombrie MADRM, îndeamnă să sărbătoriți Vinul Moldovei și să urmăriți live evenimentele pregătite pentru a celebra cea de-a 19-a ediție a Zilei Naționale a Vinului.

Ceremonia de inaugurare oficială a ediției din anul curent - Eu deVIN Sărbătoare, va avea loc on-line, pe 3 octombrie, cu începere de la ora 10:00, iar seara la 19:00 va fi organizat un Webinar & Masterclass - My Wine Day, cu Jamie Goode.

Pe tot parcursul zilelor de 3 și 4 octombrie în Scuarul Catedralei vor fi amenajate:

Expoziția de Etichete – pentru sticle de vin produse în perioada 1950-1990 în Republica Moldova;

Expoziție Retrospectivă – va ilustra cele mai importante momente din cei 19 ani de desfășurare a Zilei Naționale a Vinului;

Zona foto „Eu deVin sărbătoare”;

Totodată, MADRM prezintă lista actualizată a vinăriilor, vinotecilor și restaurantelor care au pregătit programe speciale și vor primi oaspeți de Ziua Națională a Vinului.

este vorba despre (ATU Winery, Asconi Winery, Chateau Vartely Winery, Castel Mimi, Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A., Chateau Cojusna, Migdal-P, „Mileștii Mici”, Crama Mircești, Sava Winery, Vinaria Poiana, Epoca de Piatră/Pivnițele Brănești, Crama Tudor, Crama Tronciu, Etnovin, Château Purcari, GOGU Winery, Leuntea-Vin/Family Winery, Vinaria Javgur, BASAVIN Winery, Vinăria Sălcuța, KaraGani Winery, SA Vinuri De Comrat, Vinaria din Vale).

Accesați paginile acestora și înregistrați-vă, precum și aflați activitatea lor, dar și eventuale schimbări din program.


Pub