15:52:39 16.04.2024
Stiri

VIDEO // Năstase, într-o ipostază inedită. Acesta a cântat LIVE, a făcut farse și a povestit ce a însemnat povara singurătății pentru el. „Am stat șapte-opt ani fără copii, fără soție... Singurătatea e o povară pe care o cunoaște fiecare moldovean”

Actualitate 02.10.2020 12:58 Vizualizări1287 Autor: Ziarul National
VIDEO // Năstase, într-o ipostază inedită. Acesta a cântat LIVE, a făcut farse și a povestit ce a însemnat povara singurătății pentru el. „Am stat șapte-opt ani fără copii, fără soție... Singurătatea e o povară pe care o cunoaște fiecare moldovean” Captură


Candidatul Platformei „DA” la funcția de președinte, Andrei Năstase, a apărut într-o ipostază inedită aseară, la postul de radio Diaspora. Pentru prima oară politicianul a cântat live pentru public și a făcut farse. De asemenea, Năstase și-a mărturisit povara singurătății, o „povară pe care o cunoaște fiecare moldovean plecat de acasă”.

Andrei Năstase a promis că va face tot posibilul ca sute de mii de familii despărțite la ora actuală să se reunească acasă, în R. Moldova. Scesta a povestit că s-a numărat și el printre moldovenii care a fost nevoit să stea departe de familia sa și că înțelege perfect sentimentul trăit de moldovenii aflați de nevoie în diasporă.

„Diaspora, te iubesc la fel cum iubesc și R. Moldova în fiecare clipă. Fac tot, dar absolut tot ce îmi stă în puteri, pentru ca într-o zi să ne regăsim cu toții acasă. Iată că după zece ani de muncă, luptă și chin eu am reușit să-mi aduc familia acasă. Voi face în așa fel ca și alte sute de mii de familii despărțite astăzi să revină acasă alături de copii, alături de părinți, alături de cei dragi.

De multe ori mă întreabă câte un răuvoitor de ce nu îmi aduc familia acasă, de ce stai cu familia în străinătate. Eu doar le propun acestora să închidă pentru câteva clipe ochii și să-și imagineze că rămâne pentru șapte zile fără copila lui de un an, de doi ani, de trei sau patru ani... Să-și imagineze că a rămas fără iubita lui șapte zile și apoi să deschidă ochii și să-și imagineze că Andrei Năstase a stat șapte-opt ani fără copiii săi, fără soția sa acasă. Eu știu ce înseamnă suferința diasporei, suferința fiecărui moldovean care se află astăzi în străinătate și și-ar dori ca într-o zi să poate reveni acasă într-o țară în care vrei să traiești, într-o țară în care să ai și libertate și bunăstare și destul bun-simț, mai ales din partea politicienilor și celor care conduc țara. Să vină acasă într-o Moldovă educată, Moldovă sănătoasă, într-o Moldovă dreaptă, corectă”, a declarat Năstase radio ascultătorilor.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md