(foto) Onest! Vinăria din Vale lansează, în premieră, vinuri fără sulfiți exogeni de Ziua Națională a Vinului

onest3

Vinăria din Vale vine cu vești bune pentru toți cei care testează experiențe noi în materie de vinuri. Noua gamă „Onest”, fără sulfiți exogeni sau din exterior.

Gândit ca un vin pe gustul oricui, „ONEST” este un produs sincer, cu zero sulfiți adăugați, care se potrivește de minune pentru persoanele:

  • care vor noi experiențe oenologice;
  • care vor să urmărească și să „guste” trend-urile.

Până nu demult, categoria dată de vinuri era concepută doar de producători mici în cantități limitate. Acum acest lucru este de domeniul trecutului. Vinăria din Vale lansează o nouă colecție disponibilă în două soiuri: Cabernet Sauvignon și Merlot, care pot fi găsite în comerțul larg, la un preț mai mult decât plăcut.

Vinurile sunt create din struguri aleși atent, manual, crescuți în cele mai fertile terroir-uri din zona sudică a țării. Aromele și gustul pregnant al fiecărei picături de vin „ONEST” ți se vor întipări în memorie și vor deveni o recomandare potrivită pentru prietenii sau persoanele tale dragi.

Tot ce-ți rămâne să faci este să găsești o asociere culinară potrivită și o companie pe măsură, iar vinul „ONEST” îți va oferi o plăcere oenologică deosebită în fiecare picătură savurată. 

Gama „ONEST” poate fi găsită în rețeaua de magazine Nr.1, Metro, Alco Market, Drink Stock. La vinotecile Embargo și Wine.md.

Vinul „ONEST” – creat cu drag pentru tine!

Pe 3 și 4 octombrie aveți posibilitatea de a degusta și savura acest vin nou în inima Chișinăului. Pentru bilete, accesați acest link.

Iar dacă sunteți în preajma Sloboziei Mari, crama Vinăria din Vale vă așteaptă cu drag.

Detalii și rezervări, la numărul de telefon +373 79 632 233 și pe pagina de Facebook a vinăriei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente