(foto) AC/DC se reunește într-o formulă aproape nouă. Cine vor fi membrii trupei

acdc_coachella_AP_1_t1000
Foto: media.lasvegasweekly.com

Trupa rock AC/DC a anunțat pe rețelele de socializare că se va reuni într-o formulă ce include trei foști membri ai săi, care au părăsit în perioada recentă celebra formație australiană, informează site-ul cotidianului britanic The Guardian.

„O fotografie publicată pe contul de Instagram al grupului AC/DC îi prezintă pe solistul Brian Johnson, basistul Cliff Williams și toboșarul Phil Rudd, care au plecat de câțiva ani din lineup-ul trupei”, scrie AGERPRES.

https://www.instagram.com/p/CFwojXzlWOp/

Brian Johnson a fost solistul grupului din 1980, în urma decesului solistului Bon Scott, însă a fost nevoit să renunțe la cariera muzicală în 2016 din cauza unor deficiențe auditive.

Basistul Cliff Williams s-a retras din trupă în 2017.

Toboșarul Phil Rudd va reveni pentru a treia oară în componența grupului australian, în care a cântat pentru prima dată din 1975 până în 1983 și apoi, din nou, începând din 1994. În 2015, muzicianul a fost condamnat la opt luni de arest la domiciliu pentru posesie de droguri și amenințări cu moartea proferate la adresa unei foste asistente. A fost înlocuit de un alt fost toboșar al grupului AC/DC, Chris Slade.

Alături de cei trei muzicieni care vor reveni în trupa AC/DC, noua formulă îi va include pe celebrul chitarist Angus Young și pe nepotul acestuia, Stevie Young. Stevie l-a înlocuit pe fratele lui Angus, Malcolm, în 2014, după ce acesta a fost diagnosticat cu demență. Malcolm Young a murit în 2017.

Deși niciun album sau un nou turneu nu au fost anunțate odată cu mesajul online referitor la reunirea trupei, imaginea publicată pe contul de Instagram îi prezintă pe cei cinci muzicieni în fața unui perete pe care este scris mesajul „PWR/UP”, sugerând că acesta ar putea fi titlul unui nou album al grupului australian.

Cel mai recent album de studio din discografia trupei AC/DC se intitulează Rock or Bust și a fost lansat în 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente