/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un copil de opt ani s-a înecat în timp ce se juca pe malul râului Răut

missing
02 octombrie 2020, ora 20:59

Nenorocire într-o familie din Orhei. Un copil de opt ani s-a înecat în apele râului Răut, în timp ce se afla la scăldat cu alți semeni. Potrivit salvatorilor, tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în localitatea Trebujeni.

Minorul s-a urcat pe un scrânciob improvizat, suspendat de creanga unei sălcii, de pe malul râului. După ce s-a agățat de sârma legată de ram, aceasta a alunecat, iar copilul a ajuns în apă și s-a făcut nevăzut. Imediat au fost alertați salvatorii, dar minorul nu a mai putut fi salvat.

Scafandrii au recuperat corpul neînsuflețit al copilului, abia după 40 de minute de căutări. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 32 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram