/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Toamna se culeg roadele la StarNet: Compania și-a extins activitatea și a deschis o filială la Dondușeni

missing
02 octombrie 2020, ora 21:12

Toamna se culeg roadele la StarNet. Compania și-a extins activitatea, prin deschiderea celei de-a 36 filiale, la nordul țării, în Dondușeni. StarNet promite clienților cele mai calitative servicii, numeroase bonusuri și grijă maximă față de client.

Compania vine la Dondușeni și cu o ofertă specială, 50% reducere, la toate serviciile.

DENIS LITVINIUC, SUPORT ADMINISTRATIV, STARNET: „Vom avea o televiziune extraordinară cu AndroidBox, cu toate posibilitățile tehnice, să faci dintr-un televizor simplu, un televizor smart și o aplicație StarNet care ne va permite să privim, orice, de oriunde, în toate colțurile Republicii Moldova și un bonus pentru prietenii noștri din Dondușeni, 1200 de minute pentru a vorbi cu cei dragi”.

Directorul de filială este încrezător și spune că grija față de client, responsabilitatea și serviciile de calitate, va propulsa compania StarNet, în topul companiilor de profil de la Nord.

RUSLAN ZAPLITNÂI, ȘEF FILIALĂ DONDUȘENI: „StarNet este o companie care reprezintă servicii de calitate în domeniul de internet, IP televiziune și IP telefonie”.

Iar prezența pe piață a unui operator cu renume, va atrage după sine doar beneficii, atât pentru consumatori, cât și pentru mediul de afaceri.

IVAN BELCIUC, PRIMAR, OR. DONDUȘENI: „Cu toții cunoaștem că concurența loială aduce beneficii și avantaje pentru cetățeni. Ca administrator al primăriei orașului Dondușeni, dacă cetățenii sunt satisfăcuți de activitatea companiilor, desigur este un lucru binevenit”.

Odată cu deschiderea noii filiale, au trecut deja pragul sediului și noii clienți care spun că serviciile de calitate și numeroasele beneficii de care se pot bucura, i-a motivat să aleagă compania StarNet. Sub sloganul ”Noi schimbăm viitorul”, compania StarNet a luat naștere acum 17 ani, la scurt timp, devenind un nume greu pe piața tehnologiilor informaționale și de comunicare de la noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram