image
Sursa foto: captură video Jurnal.md

Mașina deputatului Adrian Lebedinschi, avariată în timp ce era urcată pe evacuator // VIDEO

În ultimele zile, zeci de mașini din capitală au fost evacuate din parcările neregulamentare. Compania privată care prestează serviciul a încasat deja aproximativ 80 de mii de lei. Calitatea lucrărilor însă, lasă de dorit. De aceasta s-a convins și deputatul socialist Adrian Lebedinschi, care a apelat la serviciul de evacuare pentru a-și duce Mercedesul defectat la reparație, însă acesta a fost avariat în timp ce era urcat pe platforma evacuatorului. Un martor a suprins imagini video de la fața locului și le-a distribuit pe rețelele de socializare.

Cazul a avut loc ieri pe o stradă din capitală, unde mașina deputatului a rămas avariată, și urma să fie dusă la vulcanizare. Din imagini se vede cum mașina este deteriorată în timp ce este urcată pe evacuator. Acum două zile, administratorul firmei anunța că mașinile sunt fotografiate înainte de ridicare.

„La ridicarea mijlocului de transport, șoferul nostru va face mai multe poze și imagini video care se vor păstra în baza de date. Totodată, în procesul contravențional de ridicare, este un compartiment unde se indică deteriorările mijlocului de transport”, a declarat administratorul parcării.

Potrivit administratorului parcării, toate cheltuielile trebuie să fie suportate de compania care a evacuat mașina. Însă, pentru ca șoferul să primească banii se recurge la o procedură care ține de compania de asigurări.

În afară de amenda contravențională, șoferul Mercedesului deteriorat trebuie să achite companiei private costurile serviciului de evacuare, care încep de la 790 de lei. Aici se mai adaugă cate 12 lei pentru fiecare oră în care masina a stat pe platformă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: