image
Sursa foto: Getty Images

UEFA vrea suporteri pe stadioane la meciurile din Champions League! Când va fi luată decizia finală

Forul continental intenționează să facă demersurile necesare pentru ca publicul să poată asista la meciurile din Champions League, începând cu faza grupelor. Decizia finală UEFA va fi anunțată luni, 5 octombrie.

Primul pas pentru readucerea suporterilor în tribune, în competițiile continentale, a fost făcut la Supercupa Europei. UEFA a vândut 20 de mii de bilete la partida de pe Puskas Arena din Budapesta, stadionul având o capacitate totală de 67.215 de locuri. În cele din urmă, la meci au asistat doar 15.180 de spectatori, mai mulți fani ai celor de la Sevilla și Bayern Munchen renunțând să mai călătorească în Ungaria.

UEFA este conștientă de daunele financiare pe care le provoacă pandemia în "buzunarele" cluburilor și lucrează la un plan pentru repopularea stadioanelor, încă din faza grupelor Champions League. Acest lucru trebuie făcut cu mare atenție pentru a nu încălca protocoalele în vigoare și pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirus. Decizia forului continental va fi anunțată luni, 5 octombrie, susține Mundo Deportivo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: