image
Sursa foto: Federico Chiesa, Juventus

Juventus dă lovitura cu Federico Chiesa! Suma enormă pregătită pentru starul Fiorentinei

Federico Chiesa (22 de ani), jucătorul celor de la Fiorentina, este dorit cu insistență de Andrea Pirlo la Juventus. Jurnaliștii italieni susțin că "Bătrâna Doamnă" este foarte aproape de a-și asigura semnătura tânărului internațional din Peninsulă.

La capătul unor lungi negocieri, Fiorentina ar fi acceptat oferta celor de la Juventus pentru starul "viola", Federico Chiesa. "Bianconerii" vor plăti 10 milioane de euro pentru împrumutul atacantului la Torino în acest sezon și vor fi obligați să achite alte 50 de milioane pentru un transfer definitiv, eșalonat, în următorii trei sau patru ani, anunță expertul Gazzetta dello Sport pe piața transferurilor, Alfredo Pedulla.

Singurul detaliu al tranzacției rămas de pus la punct ar fi perioada exactă în care Juventus va plăti Fiorentinei suma de transfer a lui Chiesa. Fotbalistul italian a acceptat propunerea campioanei Italiei de cinci milioane de euro anual, pentru următoarele patru sezoane și este nerăbdător să facă parte din lotul lui Andrea Pirlo.

Chiesa a refuzat în repetate rânduri să-și prelungească înțelegerea cu Fiorentina, scadentă în vara anului 2022. Oficialii grupării "viola" i-au pregătit un nou contract internaţionalului italian, însă acesta nu a semnat. Fotbalistul urma să primească 3,5 milioane de euro pe sezon, mai mult decât dublu faţă de cât primeşte acum, plus bonusuri, în funcţie de performanţă. Fiorentina voia să includă şi o clauză de reziliere în contract, în valoare de 90 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: