image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Scandal în capitală, după ce o „șoferiță” fără permis a zburat la roșu; S-a lăsat cu spray lacrimogen și cătușe

Țipete și scandal pe strada Petricani din capitală, după ce o tânără de 19 ani, fără permis de conducere, a fost trasă de dreapta de polițiști, în timp ce se deplasa la culoarea roșie a semaforului. În automobil se mai aflau cinci pasagere, care s-au comportat agresiv, după ce polițiștii au început să le documenteze pentru încălcări. Scandalul a degenerat până la încătușarea unei femei și aplicarea spray-ului lacrimongen.

Totul a avut loc aseară, în jurul orei 21:00, pe strada Petricani din capitală. Tânăra, care se afla la volanul unui automobil Audi, a trecut la culoarea roșie a semaforului. Pe bancheta din spate se mai aflau încă cinci femei, printre care și o minoră de 12 ani.

Fiind stopată de polițiști, tânăra de la volan a refuzat să prezinte actele, coborând din automobil împreună cu pasagerele care au început să filmeze, să se comporte agresiv și să numească angajații poliției cu cuvinte necenzurate, susține Poliția.

„Femeile au fost rugate să se calmeze, însă fără succes. Polițiștii au fost nevoiți să aplice gazele lacrimogene. Celei mai agresive i-au fost aplicate cătușele”, mai informează Poliția.

La fața locului au intervenit câteva echipaje pentru a le escorta pe femei la Inspectoratul de Poliție Râșcani. Ulterior, s-a stabilit că mașina aparține mamei fetei aflate la volan, aceasta fiind și una dintre pasagere, care cu câteva zile în urmă a fost sancționată de ofițerii INSP tot pentru ignorarea culorii roșii a semaforului.

Pe acest caz au fost pornite trei proceduri contravenționale. Proprietarei autovehiculului - pentru predarea conducerii vehiculului către o persoană care nu are permis de conducere, iar tinerei de la volan - pentru condus fără permis de conducere, precum și neglijarea semnalului de interzicere al semaforului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: