image
Sursa foto: Getty Images

Răsturnare de situație în cazul lui Jadon Sancho! Vrea să plece de la Dortmund și i-a cerut agentului să obțină transferul

Jadon Sancho (20 de ani) vrea să revină în Anglia în această toamnă, iar în ultimele zile le-a transmis apropiaților că sunt șanse mari să plece în Premier League.

Conform Mirror, Jadon Sancho i-a cerut agentului său să pună presiune pe oficialii Borussiei Dortmund. Sancho nu a evoluat în Supercupa Germaniei din cauza unor probleme respiratorii, însă transferul la Manchester United pare că a redevenit de actualitate.

Conducerea Borussiei a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că Jadon Sancho nu pleacă nicăeri: "Nu există loc de interpretări, Jadon va juca pentru noi în sezonul 2020/2021. Ăsta e răspunsul final, nu există loc de interpretări", a spus recent președintele Borussiei, Hans-Joachim Watzke.

Cu toate acestea, Jadon Sancho forțează transferul în ultimele zile de mercato. Fereastra se va închide pe 5 octombrie.

Conform sursei citate, Manchester United a înaintat o ofertă în cursul zilei de marți, însă Borussia Dortmund a refuzat propunerea. Englezii ar fi pus pe masă 100 de milioane de euro, dintre care 20 sub formă de bonusuri.

Sancho a fost principala armă ofensivă a Borussiei în ultimul sezon. În 44 de apariţii în toate competiţiile, el a înscris 20 goluri şi a dat 20 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: