(video) Ședința CMC, încheiată. Deși se arătau îngrijorați de situația epidemiologică din Chișinău, aleșii locali nu au avut răbdare să audieze raportul

Consilierii municipali s-au convocat, astăzi, în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi au figurat mai multe subiecte, printre care și cel cu privire la aprobarea statutului întreprinderilor municipale. Tot astăzi, aleșii locali urmau să aprobe candidaturile pentru funcțiile de membri ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din sectoarele municipiului, dar și să audieze raportul cu privire la situația epidemiologică din mun. Chișinău, în contextul în care ieri s-a înregistrat un număr record de cazuri de infectare cu Covid-19. Ședința CMC a fost încheiată, însă, fără a fi supuse examinării toate subiectele de pe ordinea de zi. Consilierii se vor întruni din nou marți, pe 6 octombrie. Ce decizii au fost luate astăzi vedeți mai jos.

Foto: UNIMEDIA

(update) Ședința CMC s-a încheiat, înainte de a fi examinate toate subiectele incluse pe ordinea de zi. Consilierii municipali au decis amânarea examinării subiectelor rămase pentru marți, 6 octombrie, ora 10.00.

(update) Consilierii municipali au aprobat, cu 39 de voturi, proiectul cu privire la aprobarea listei și inițierea procedurii de promovare și lansarea proiectelor investiționale propuse spre implementare prin parteneriat public privat.

(update) Consilierii municipali au votat pentru transmiterea Centrului Covid-19 de la Moldexpo din gestiunea Guvernului în cea a municipalității.

(update) Consilierii municipali au revenit în sala de ședințe, după o pauză de o oră.

(update) Consilierii municipali au luat o pauză de o oră.

(update) Cu 30 de voturi, CMC a votat excluderea de pe ordinea de zi a subiectului cu privire la implementarea proiectelor restante în cadrul Programului Buget Civil, din edițiile 2017-2018, aprobate spre finanțare.

(update) CMC a votat excluderea de pe ordinea de zi a subiectului despre operarea de modificări la deciziile Consiliului municipal Chișinău nr. 1/4-1 din 15.11.2019, nr. 1/4-2 din 15.11.2019 și nr. 2/11 din 20.11.2019

(update) Consilieriii municipali au votat introducerea pe ordinea de zi a prezentării informației cu privire la reparațiile care au loc pe străzile Albișoara, Pușkin, Bodoni. Raportori Direcția Transport și viceprimarul de ramură.

(update) Cu 24 de voturi, CMC a votat excluderea de pe ordinea de zi a subiectului cu privire la desemnarea candidaturilor pentru funcțiile de membri ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din cadrul Circumscripției electorale pentru localitățile din stânga Nistrului nr.37.

(update) Cu 25 de voturi, CMC a votat excluderea de pe ordinea de zi a subiectului cu privire la unele măsuri de administrare a terenului din str. Drumul Băcioiului.

(update) Consilieriii municipali au votat scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului cu privire la audierea raportului privind executarea bugetului mun. Chișinău pe semestrul I, 2020.

(update) Consilieriii municipali au votat introducerea pe ordinea de zi a proiectului cu privire la trecerea Centrului Covid de la Moldexpo din gestiunea Guvernului în cea a municipalității.

Urmăriți live, pe UNIMEDIA:

Iată Ordinea de zi a ședinței CMC din 1.10.2020


Pub