A rămas fără mașină! Vezi de ce i-a confiscat-o Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră au inițiat o anchetă pe numele unui moldovean, care nu a putut prezenta acte pentru mașina pe care o conducea și nici nu a putut răspunde la întrebările privind devierile tehnice ale acesteia.

Foto: youtube.com

Într-un comunicat al instituției statului se menționează că polițiștii de frontieră l-au oprit întâmplător pe șoferul cu probleme, în timpul desfăşurării unei misiuni de supraveghere şi control, pe traseul Ungheni – Sculeni. La volanul autoturismului de model Ford Escort se afla un cetățean moldovean, în vârstă de 33 de ani.

În timpul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat lipsa codului Vin al mijlocului de transport, aplicat pe caroserie.

Șoferul a declarat că nu știe nimic despre lipsa codului Vin, întrucât nu a verificat acest lucru atunci când a cumpărat mașina. Mai mult decât atât, bărbatul nici nu a putut prezenta vreun act care ar confirma cele povestite.

Oamenii legii au decis să ducă automobilul la Sectorul Poliției de Frontieră Sculeni, unde se va afla până la finalizarea anchetei.


Pub