Doi copii ar putea să rămână orfani, din cauza unei forme rare de cancer de care suferă tatăl lor. Familia cere ajutorul oamenilor pentru a aduna o sumă mare de bani, ca să salveze viața bărbatului

Andrei Caracu, un bărbat în vârstă de 39 ani din Anenii-Noi, a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer și are nevoie urgentă de ajutor pentru a putea fi operat. Momentan, bărbatul se află internat la o clinică de peste hotarele țării pentru investigații amănunțite și va fi supus unei intervenții chirurgicale imediat ce va avea 26000 de dolari($) în cont.

Foto: https://www.caritate.md/

Familia cere ajutorul pentru a-i putea salva viața.

Andrei a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer: sarcoma agresiva epitelioidă. Greul pentru această familie abia acum începe. Și asta pentru că în lupta cu cumplita boală ei au nevoie de 26000 de dolari, suma necesară pentru intervenție, bani pe care familia nu îi are.

”Suntem în mare impas, abia de am reușit să adunăm 2000 de euro pentru a veni la clinică, ne-au ajutat sătenii, rudele, cât au putut fiecare și le mulțumim pe această cale. Din păcate, suma pe care trebuie să o plătim este una foarte mare pentru noi de aceea apelăm la voi, oameni dragi, și, vă rugăm, ajutați-l pe Andrei să se întoarcă acasă la copilași sănătos! Aceasta este cea mai mare dorință a noastră”, este rugămintea pe care o face Tatiana, soția acestuia.

Andrei Caracu are doi copii, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 10 ani. Timp de mai mulți ani familia Caracu nu au putut avea copii, însă, după eforturi considerabile, au adoptat un băiețel, însă Dumnezeu le-a răsplătit gestul, dăruindu-le, la nici doi ani, o minunăție de fetiță.

Cei care vor să doneze pot să accese site-urile: caritate.md sau gofundme.com. Sau expediați un SMS cu conținutul 676 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

Andrei Caracu / Sursa:caritate.md
Andrei Caracu / Sursa:caritate.md
Andrei Caracu / Sursa:caritate.md


Pub