Igor Dodon a semnat „Codul de Conduită” a candidatului la prezidențiale: Viața nu se termină după alegeri. Trebuie să lăsăm loc de bună ziua

Șeful statului, Igor Dodon, în calitate de concurent electoral, a semnat astăzi Codul de conduită privind desfășurarea şi reflectarea campaniei electorale la alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, care vor avea loc pe 1 noiembrie 2020.

Foto: Facebook

„În calitatea mea de președinte al Republicii Moldova cred că am cel mai mare interes ca această campanie să fie cea mai transparentă și corectă. Lupta electorală este important să fie corectă și e bine ca toți candidații să înțeleagă acest lucru. Viața nu se finalizează după 1 noiembrie sau după 15 noiembrie. Mereu trebuie să lăsăm loc de bună ziua. Cred ca va fi o campanie electorală dificilă, dar cred că totul va fi bine.

Consider că trebuie să avem o campanie electorală corectă, cu respectarea demnității și imaginii tuturor participanților la scrutin.Să fim destoinici și decenți în comunicarea politică”, a declarat Igor Dodon, după semnarea Codului de Conduită, la Comisia Electorală Centrală.

Astăzi este ultima zi de înregistrare a candidaților în cursa prezidențială, iar de mâine se dă startul oficial al campaniei electorale.


Pub