Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron

   1886

Primarul general, Ion Ceban, a avut miercuri, 30 septembrie a.c., o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare (UIP), Gabriela Cuevas Barron, care se află într-o vizită de lucru la Chișinău. 

Discuțiile dintre cele două părți s-au axat pe cooperarea bilaterală dintre Primăria municipiului Chișinău și Uniunea Interparlamentară, dezvoltarea proiectelor de modernizare a capitalei, dar și implementarea unor acorduri de cooperare.

Edilul capitalei a comunicat că este onorat de prezența la Chișinău a conducerii UIP, care reprezintă organizația internațională a parlamentelor statelor suverane, for care militează pentru pace, cooperare între popoare și promovarea democrației. „Am informat care este viziunea actualei administrații privind strategiile de dezvoltare a capitalei, despre implementarea proiectelor în diverse domenii, cooperarea cu alte orașe, despre deschiderea pentru noi înfrățiri și schimb de experiență", a menționat Ion Ceban.

Totodată, în cadrul întrevederii, edilul a subliniat importanța conlucrării între toate instituțiile statului pentru a crește eficiența deciziilor luate și implementarea lor.

Pe parcursul vizitei de lucru în Republica Moldova, Gabriela Cuevas Barron, a avut mai multe întrevederi cu oficiali de stat.