fbpx

foto | Start promoțiilor de toamnă! Top cinci cele mai necesare electrocasnice

Înainte de a te întreba cum ar fi să trăiești fără aparatele electrocasnice, să ne imaginăm o simplă dimineață din viața ta. Te-ai trezit cu ajutorul alarmei? Ai scos mâncare pentru micul dejun din frigider? Ai fiert cafeaua la aragaz? Șosetele probabil miros bine, pentru că abia le-ai scos din mașina de spălat?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După cum vezi, locuința ta este împânzită cu diferite aparate, menite să-ți facă viața de zi cu zi mai confortabilă și sarcinile de rutină mai plăcute. Uimitor la cât de mult ele ne-au schimbat modul de viață în ultimii ani, nu? La fel de incredibilă este și varietatea acestora pe piață, dar care sunt cele cu adevărat esențiale?

Top cinci electrocasnice care nu pot lipsi din casa ta

Pentru că e toamnă și urmează să petreci mai mult timp în casă, decât în afara ei, magazinul online Fantastic.md a pregătit promoții la cele mai necesare electrocasnice pentru locuința ta. Încă nu știi exact despre care este vorba? Ți le spunem noi.

1.   Frigiderul

Se zice că bucătăria este cel mai vizitat loc din casă, iar lucrul dat se datorează în bună parte frigiderului. Din motiv că acolo ne păstrăm aproape toate alimentele, acesta trebuie să fie unul fiabil, încăpător și funcțional din perspectiva compartimentelor. Astfel, dacă ești în căutarea unui aparat frigorific care ar corespunde tuturor criteriilor, accesează Fantastic.md pentru a vedea gama largă de frigidere Atlant, Snaige, Samsung, LG și altele, printre care și cel potrivit ție.

2.   Mașina de spălat hainele

Acum câteva zeci de ani în urmă, spălatul hainelor cu mâinile era o normalitate și nimeni nu-și putea imagina că va apărea o invenție care va face această muncă istovitoare în locul lor. Astăzi, în fiecare locuință putem găsi o mașină de spălat rufe, care are grijă să scoată orice pată de pe lucrurile noastre. Mai bine de atât, datorită noilor tehnologii, acestea se descurcă de minune și cu hainele din stofe delicate.

3.   Mașina de spălat vase

După ce vii epuizat de la birou și gătești cina, probabil cel mai puțin îți dorești să speli vasele? Cu atât mai mult când poți să te ocupi cu ceva util și plăcut în tot acest timp. Din fericire, odată ce ai investit într-o mașină de spălat vasele performantă și calitativă, nu vei mai avea de-a face cu astfel de sarcini.

4.   Hotă și cuptor

Am pus aceste electrocasnice pe aceeași poziție, datorită aceluiași grad de utilitate care îl au în orice bucătărie. Hota nu doar te va ajuta să scapi de mirosurile neplăcute, totodată, va curăța aerul de impuritățile dăunătoare. Prin urmare, o hotă bună te va feri de o reparație neprevăzută, provocată de aburul, funinginea și grăsimile care se depun pe tavan, pereți și mobilă, în timp ce gătești.

Un cuptor electric sau un cuptor cu microunde sunt aparatele care îți permit să gătești ușor și gustos. Cu aceste electrocasnice vei reuși să obții aspectul rumen al bucatelor, fără a le prăji în ulei și evitând răspândirea mirosurilor puternice prin locuință. Plus, cuptoarele sunt o bună soluție când vrei să salvezi timp pe preparatul mâncării, fără prea mult stres, când ai chef de o cină rapidă.

5.   Aspirator

Procesul de curățenie în casă poate fi o bună metodă de meditație, atât timp cât nu e nevoie să depui efort suplimentar. Iată că aspiratorul este aparatul electrocasnic care te ajută să strângi toate gunoaiele de pe podea ușor și rapid. La Fantastic.md găsești aspiratoare Karcher, Samsung, Thomas, Vitek și de la mulți alți producători – începând de la modelele cu sac și container, până la aspiratoare robot, verticale și cu filtrare prin apă.

Cu siguranță, procurarea electrocasnicelor este o investiție decentă, dar odată ce ai optat pentru aparate calitative și sigure, acestea îți vor sluji pentru mult timp. Important este să cumperi acele lucruri care vor fi utilizate la maxim, dar nu vor strânge praf în dulapul sau debaraua locuinței.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button