/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Locuitorii din regiunea transnistriană vor putea vota la alegerile prezidențiale

missing
01 octombrie 2020, ora 18:08

Cetățenii care locuiesc în  regiunea transnistriană și dețin acte moldovenești vor putea să se deplaseze pentru a vota la secțiile de votare deschise pe malul drept al Nistrului.

Decizia a fost luată astăzi de administrația de la Tiraspol, chiar dacă măsurile restrictive din cauza pandemiei au fost prelungite până 1 decembrie curent,  scrie presa locală.

Astfel, locuitorii din stânga Nistrului vor putea să se deplaseze fără a cere vreun document de la comisia specială din regiune, care gestionează situația pandemică.

Amintim că CEC a decis deschiderea a 42 de secții de votare pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului, municipiul Bender şi unele localități ale raionului Căușeni.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram