(video) Un parlamentar din Argentina a șocat o lume întreagă! Și-a dezbrăcat soția chiar în timpul ședinței transmise live

Se pot întâmpla o mulțime de lucruri ciudate atunci când ai transmisiuni în direct, dar parcă nici chiar așa! Un deputat a șocat audiența atunci când, în plină ședință paramentară online, a tras de tricoul soției și a început să o sărute pe sâni, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.ro.

Foto: captura foto

Incidentul a avut loc în Argentina, deputatul care a scandalizat opinia publică fiind Juan Emilio Ameri, scrie AFP. În urma situației total neplăcute pentru toate părțile implicate, parlamentarul a fost suspendat.

Momentul a fost difuzat în direct la TV, iar imaginile s-au propagat în mediul online. Scenele au avut loc în timpul unei sesiuni online a Parlamentului din Argentina. În timp ce unul dintre deputați lua cuvântul, o femeie a apărut în cadru, alături de Ameri: nimeni alta decât soția lui.

La un moment dat, din senin, parlamentarul a început să îi umble soției la tricou, a tras în jos de acesta și a sărutat-o chiar pe sâni. Evident, ceilalți participanți au văzut asta, iar sesiunea online a fost în primă fază întreruptă. Ulterior, președintele parlamentului a suspendat-o cu totul.


Pub